Burgonya juhtúróval recept

1 kg burgonya,
25 dkg juhtúró,
5 dkg vaj,
3 dl tejföl,
2 evőkanál zsemlemorzsa,
fél csomag kapor,
fűszerpaprika,
só.
A Burgonya juhtúróval elkészítési módja:
Főzd meg a burgonyát héjában, hámozd meg, majd vágd karikákra. Vajazz ki egy tepsit, és hintsd meg átszitált zsemlemorzsával, majd rakosgasd bele a burgonyát. Locsold meg olvasztott vajjal, kanalazd rá a juhtúrót, és öntsd rá a tejfölt. Szórd meg egy kevés fűszerpaprikával és az apróra vágott kaporral. Tedd középmeleg sütőbe, és süsd, amíg szépen meg nem pirul.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. márc. 9. 16:27
A burgonya juhtúróval elkészítési módja és hozzávalói.