Bolonyai spagetti recept


tészta
sajt
2 répa
1/4 zeller
1/2 hagyma
4 szelet bacon szalonna
30 dkg darált hús (sertés v. csirke)
1 üveg sűrített paradicsom
1 ek olaj
A Bolonyai spagetti elkészítési módja:
Az olajon megfuttatjuk egy edényben az összevágott sonkát, ha megpirult, jöhet a hagyma. A husit rárakjuk és fehéredésig pirítjuk. ha ez is kész már, akkor a sajtreszelőn lereszelt répa és zellert forgatjuk meg. ha levet engedett már a paradicsom pürével együtt pároljuk. sózzuk borsozzuk, és friss vagy szárított fűszerekkel (oregánó, bazsalikom, kakukk fű) ízesítjük. kifőtt tésztával és sajjatal tálaljuk.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: 5e76004fb5, 2010. jan. 15. 12:53
A bolonyai spagetti elkészítési módja és hozzávalói.