Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Bolognai gnocchi recept

Bolognai gnocchi recept

A Bolognai gnocchi hozzávalói:
50 dkg gnocchi

1/2 üveg bolognai szósz

10 dkg reszelt sajt

1 fej vöröshagyma

1 gerezd fokhagyma

1 teáskanál oregánó

1 evőkanál olivaolaj



bors


Bolognai gnocchi

A Bolognai gnocchi elkészítési módja:
Fazékban vizet forralunk. Ha lobog, tegyük hozzá sót, majd tegyük bele a tésztát, és főzzük meg öt-hét percig. Ha a tészta kész, szűrjük le, és csepegtessük le. A szószhoz a vörös- és a fokhagymát vágjuk apróra, kevés forró olajon süssük pár percig.öntsük hozzá a bolognai szószt, majd ízlés szerint ízesíthetjük sóval, borssal, oregánóval, Főzzük 15 percig. Egy jénai tálat kenjünk ki kevés szósszal, tegyük bele a megfőtt tésztát . Öntsük le a maradék szósszal, és kicsit forgassuk össze. Szórjuk rá a sajtot, majd tegyük előmelegített sütőbe( vagy mikróba). Süssük össze körülbelül 20 perc alatt. Ha a sajt ráolvad, készen is van


Kategória: Tésztafélék receptjei


A bolognai gnocchi elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook