Bodzafánk recept
A Bodzafánk hozzávalói:8-10 szép bodzavirág ,1tojás,10dkg liszt,kb.1dl tej,cukor,fahéj,vaníliáscukor,a sütéshez olaj
A Bodzafánk elkészítési módja:
A bodzavirágot alaposan megmossukés lecsepegtetjük.Atojásból,a tejből,és alisztből a szokásosnál sűrűbb palacsintatésztát készítünk.Egyenként belemártjuk a bodzavirágokat és a forró,bő olajban aranybarnára sütjük.Még melegen megszórjuk fahéjjal vagy vaníliáscukrral,és azonnal tálaljuk.Bodzaszörppel fogyasztva kifejezetten ízletes fogást varázsolhatunk az asztalra.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Tünemény, 2009. máj. 26. 21:39
A bodzafánk elkészítési módja és hozzávalói.