Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul! (beszélgetés)
De elfoglalt mindenki ...
Én Mekiben-ha több napot kell egyszerre mennem, mindig fogyok...azért kell ott rendesen rohangálni:).
Ja, velem együtt, of course :-P :-)
Hát ja...nekem a fősulis évfolyamtársaim, csajok, kivétel nélkül híztak, mióta szellemi munkát végző irodisták lettek :-)
Kibírható :) De szeretem... néha kimerülök, de amúgy jó. Jobb, mintha szellemi munkát végeznék :D
És nem megterhelő munka? (Micsoda aktív chat megy itten a fórumon :-P) :-)
Persze hülyén feltett kérdésre nem is lehet válaszolni :-S Diákmunkásként vagy ott?
Aaah! Nem is sejtettem :-DDD
En nem lepodom meg,mert gyakran latok egeszseges ill. fogyis kajaknal hogy ir mustart,ezert hasznalom en is.
Hol dolgozol Te, hogy mustárokat stírölsz? :-)
Eszembe jutottál munka közben. Stíröltem a mustárokat és kiderült, hogy tényleg csak 10 kcal egy evőkanál. Hihetetlen. :D
Oké, megnyugodtam akkor ;-)
Igen,a sport!a kozos eletcel:)
En is egesz nap ot hallgattam!
www.muvids.com
hoppá. tényleg. ma kicsit fáradt vagyok :D
na a mustár úgy van, hogy 100 g 66 kcal 8 g CH és 3 g zsír ... bocsi.
Mustárban sok a zsír? Egy ek. 100 kcal? Nem a majonézről van szó?
..és a sport szeretete ;)
Én ma egész nap Jacko-t hallgattam .. :(
A thriller meg nekem is nagy kedvenc,es arrol az albumrol az osszes!
Ugy nez ki a Kis herceg mellett ez is kozos bennunk
Amugy en is nagyon szmoru vagyok amiert elment Jacko:(( En mindig is sajnaltam ot.A zenejet meg indig is imadni fogom!:((
hat az meg siman belefer akkor,mert osszesen alig 800 lett mara a napi kaloriam:( csak egy picike mustart tettem,egy kiskanalnyi sem volt.
A zsír benne sok nagyon. De NEM halsz bele, annyira nem sok :) Nyugodtan, egy evőkanál mehet, az olyan százkalóriányi.
Mi a velemenyetek,ha husos raguhoz(sovany hus termeszetesen) keves mustart kavarok?Mennyire sok a kaloriaerteke?Mert azzal okkal fincsibb lesz a husi,ha pl zoldsegekkel keszitem.
baromfi mellsonka vélemény? akciós a boltomban :D
ja, amúgy nem mar engem semmi. nem ÚGY fáj :P
szegycsont fele......nem eszel eleget és nyelőcsöved marja a gyomorsav...
Naná. Nekem mostanában a szegycsontomnál fáj :S Nem tudom miért.
Én sportoláskor inkább azt érzem, ahogy az erek tágulna. Hulla jó érzés. :))
Én nem érzem a nyarat, meló megint :D De azért érzem bent, megfáztam légkondi.. és az "egyenruha" rövidujjú...
hulla jó eddig a nyár:) megint szakad.
nah, fadigflonak is ugrál a mellkasán a polo sport után. jeah
Én is rezgek , mint állat.
További ajánlott fórumok: