Miért az utolsó kg-ok leadása a legnehezebb? (tudásbázis)
Kérdés az, hogy mennyiről indultál, mennyit és mennyi idő alatt izzadtad le és diétázol?
Tapasztalatom, hogy legalább 3 nap - 1 hétig a víz megy vándorútra. Ez után jön a zsír, amit viszont már kemény diéta megtartással és tornával adhatsz le.
Nekem, március 28-án kezdve 74 kg-ról 4 kg elég gyorsan távozott (diéta, torna) másfél kilót viszont már eddig a napig (május 14.) csak nagy keservek és izzadások árán tudtam leadni. Bevetettem még az amerikai narancsos diétát is, amit ezen a néven megtalálsz a neten. Hát nem piskóta.Mindegy. Ma 68,5 kg vagyok és folytatom, akár még kétszer ezt a borzalmat.
(Nekem pajzsmirigy alulműködésem van, magas volt a vércukrom és a koleszterinem. A cukor már normalizálódott).
NE VESZTSD EL A REMÉNYT!! Hidd el menni fog. KITARTÁS!
Már csak 2-3kg választ el az álomsúlytól, de nem jutok oda.:)
Hol a vizet tartom vissza, hol nem tudom én mit, de beálltam 63kg-ra a 172cm-hez, és innen nem tudok kimozdulni.
Heti 6napot edzem, napi 2 órát, elhagytam a szénhidrátokat, de ez sem segít. Mit tegyek?:)
köszönöm:)
További ajánlott fórumok:
- Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul!
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Utolsó 5 kg leadása-dumafórum:D
- Az utolsó fölösleges kilók leadása - Hogyan?
- Csatlakozz Te is...az utolsó 2kg leadásában!
- Utolsó kilók leadására melyik Norbi dvd-t javasoljátok? (Rékát kicsit unom, váltani akarok!:))