Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal (beszélgetős fórum)
waa, mennem kel, megjott a familia :D
na majd holnap megnezlek :)
joejt neked, es NAGYON SOK SIKERT! :) nyugi, minden jo lesz, ugyike vagy :D
ja, es azert a dietarol se feledkezzunk meg, hetvegen bojt :D(nekem holnaptol, mert ma meg itt este a nagytoprenges kozepette megettem ket villanyi tesztat :P
az a baj, h en mindig orokmozgo voltam :D sose tudtam egy dolgot csinalni. na a focival maskepp volt, az teljesen lekotott, most azon leszek, hogy meginttalaljak valamit, ami abszolut lekot :)
dehat a naplomba azt meg korabban irtam :) na mindegy, hagyjuk, nem neked szol, es kesz. csak eszembe juttattad, a jo idoket, es megharagudtam magamra. ugyertem semmifele harag nincs remelem :D
es amugy milyen koncert is lesz? :D
ok,semmi gond...csak olyan furi...hogy beszélünk itt és akkor mész és olyan furán jön ki,hogy beleirsz a Naplódba!...:)
de bocsi,nem haragból irtam!
köszönöm szépen!
nem nagyon értelek...olvastam a Naplódat...
nem értem miért akadtál igy ki...
mindegy...
szép szép...de nem szeretem annyira a hangját!:)
nem a kedvencem...
:)
nehéz dolog!
nekem mondod?
istenem, youtubon szoktam nezni a nagy magyarokat, istenem. igazi gyonyoruseg hallgatni oket. nemreg nagyon beleszerettem, de azonnal lebeszeltem magam, hogy mar keso lenne elkezdenem ujra :(
ennyire nem mentem bele a dolgokba, kb 10 evig tanultam szolfezst, de olyan 14 evesen abbahagytam
de... magasan tudok enekelni inkabb :) vagyis egy olyan 2es fel hangsort kitudok enekelni tisztan. bar talan tobbet
:D
majd szinészetet is kell tanulni,na de az még odébb van!:)
és milyen hangfaj vagy?:)
en enekeltem sokaig :)
voltam nemegyszer szinpadon :) szerettem, de valamiert(erthetetlen) abbahagytam a zene tanulast :(
na és mivel...hangoddal,prózával,tánccal??nem mindegy:D
én is szeretek darabban lenni,mert az megy!ha szerepelni kell. ha van cselekmény a szinpadon!na de ha meg kell állni egy helyben és úgy énekelni,az már nehezebb!
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Ki, milyen étkezéssel fogyott le?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Van itt valaki, aki rendszeresen szed valamilyen Lenkei-vitamint?