Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Sziasztok
Tudnátok nekem segíteni abban hogy a kèrelemben szerepelnie kell a fèrjemnek is úgy hogy nem vagyunk egy lakcímen?
A tartózkodási helyünk egy, de az nincs feltüntetve a lakcím kártyánkon.
A választ előre is köszönöm
Sziasztok.
Van olyan oldal interneten ahol meg lehet nézni megyék szerint, hogy mikor utalják az aktív korúak ellátását?
Igaz emailben kérted, de itt többen látják és lementhetik.
Pest megye éves utalási rend
01.30.
02.27.
03.28.
04.29.
05.29.
06.27.
07.30.
08.28.
09.29.
10.30.
11.27.
12.22.
Ápolási hoxán osztotta meg egy kedves csoport tag, az információ az ügyintézőtől van.
Pest megyeiek egy képernyő fotót megér.
Postán az utalás utáni harmadik munkanapon kézbesítik.
Szép napot mindenkinek!
Lenne még egy kérdésem.
A határozatot amit kaptam,hogy megállapították az FHT-t azt írtak,hogy köteles vagyok az állami foglalkoztatási szervet felkeresni, és kérni az állaskeresőként törtenő nyilvántartásba vételét. Ezt akkor is meg kell csinálni, ha 90 naponként megyek jelentkezni a munkaügyi központba? Februárban lesz a következő megjelenésem időpontja.
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy februárban kapom először az aktív korúak ellátását, mèg sosem kaptam. Most, uogy jogosult lettem erre, a tb-t magam után nem kell fizetni,jól gondolom?
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?