Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Nem ezért kapják a fizetést? Gondolom azért van a telefon, hogy információt kérjen az ember...
+ Miért ne szólnék be, ha azt se tudja mi történt az emberrel, miért van sajnos erre rá szorulva de haszontalannak titulál?
Szolnok megye is minden honapba betartja hogy minden hónap első munkanapján utal.
Én is megkérdeztem telefonon hátha most kivételt tesznek de sajnos nem.
A telefonszámuk azert is van hogy kérdezzen, érdeklődjön az ember. Szerintem nincs ebben semmi rossz.
Én arról nem tehetek, hogy vannak emberek akik telefonálnak állandóan és zaklatják őket. Ne általánosítsunk már...
Sajnos kerülhet bárki ebbe a helyzetbe... Magas lóról....
Ez igaz...én mondjuk senkit nem zaklatok telefonon, tudom a saját megyém utalási rendjét...de sajnos a mai világban egy nap is sokat számít.... azért is vannak ezek a fórumok hogy egymást segítsük információval...én pl Gyod -ot (ápolási) kapok, ide csak segítő szándékkal jövök, mert ugyan akkor
érkezik....Funkyhal
hozzászólásának semmi értelme, nem ide való , ezért reagáltam úgy ahogy
Mondjuk igaza van neki, telefonon zaklatjátok őket.
Majd jön amikor jön
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?