Az utolsó fölösleges kilók leadása - Hogyan? (beszélgetés)
Kedves Xenna!
Nagy segítség lenne, ha megadnád, hogy honnan lehet ezeket a DVK-et letölteni.
Előre is köszönöm a segítséged.
Sziasztok!
Engem érdekelnek ezek a hasra hatásos dvd.ék
Én sem tudok diétázni, és nem is akarok, de szívesen edzek.
Ha elküldenéd priviben a linkeket annak nagyon
örülnék, és, hogy honnan lehet letölteni.
Kb. 4 kg szeretnék fogyni, de már 3-mal is
kiegyezek, főleg ha a hasam és a derekam kar
csúsodik. Előre is köszi:)
Sziasztok!
Én tornának ajánlom nektek a Beachbodytól mindent. Én elég sokat kipróbáltam és csak ezekkel fogytam eddig... Diétát nem csinálok, mert tudom, hogy felesleges... Sajna nem tudok lemondani teljesen egy életre a sütikről és az édességről:S Hasra nagyon jó a hip-hop abs nevű dvd (ezt ki is próbáltam), illetve aminek a végén járok az a turbo jam és ez is nagyon jól formálja a hasat... Hétfőn kezdek el egy újabb programot, aminek a neve brazil butt lift( ez főleg a feneket és a combot formálja). Ha érdekelnek titeket ezek a termékek priviben tudok adni linket ahol megnézhetitek a bemutató videókat szinte az összes edzésről és megnézhetitek, hogy hány naposak illetve mindegyik mellé van diéta is(angolul), igaz én mint mondtam diétát eddig nem csináltam és nem is fogok, de most akarok majd egy jobb étrendet kialakítani magamnak:) Jah és ha kell vkinek akkor olyan oldalt is tudok priviben ajánlani ahonnan le lehet tölteni ezeket a torna dvd-ket. Sok sikert mindenkinek a fogyáshoz és az alakuláshoz!
hát én most ezerrel csinálom a 9o napos diétát, úgyhogy igen, nagyban változtattam az étkezési szokásaimon. :)
De amúgy nagyon sok minden tetszik ebben a diétában, amit majd a hétköznapokra is szeretnék átültetni: sok gyümi, sok zöldség, kevés hús, és még kevesebb süti-csoki-tészta ilyesmik.
Na és ez így ráadásul lúgosít is. :))
Szia, én iszom a lúgosító teát (herbária) és egész jó íze van, próbáld ki!
Az utolsó pár kilót és a feszesítést szerintem testkezeléssel is tudnád segíteni. Én pont most vagyok túl egy ilyenen, ha érdekelnek a részletek, nézz bele a fogyis naplómba.
Amúgy meg sok sikert a továbbiakhoz, menni fog az a pár kiló is, ne aggódj!
morca: Szia! Este ha nem lesz dolgom, akkor jövök én is és dumcsi!
Szia Edit! De jó Neked! Én is megpróbálom beállítani az anyagcserémet: minden reggel egy aránylag bőséges reggelivel indítok egyből felkelés után: 1 marék nyers, cukrozatlan natúr gyümölcs (egyenesen a fáról, bokorról), utána egy zsemle, vagy egy szelet kenyér szendvicsnek elkészítve. Utána az első szál cigim, amivel hivatalosan is megnyitom a napot, majd azt követően el is foglalhatom a helyem a trónon (azt mondják ez fontos és jó). A vacsorát mindig próbálom úgy időzíteni, hogy 5 max 6 órakor befejezzem az evést. Az anyagcserém úgy néz ki, hogy beáll lassan, mert minden reggelem így néz ki. Gondolkodtam egy CLA-s kúrán is, hátha tudna kicsit formálni rajtam, régen is csináltam, egész jó volt, de ugye nagyobb eredményeket nem tudtam elérni vele. Továbbá hallottam a búzafélék lecseréléséről is, így a liszt, kenyér és egyebek elhagyása, átcserélése (gluténmentesítés). Mondjuk egy lúgosítás se lenne rossz, mert a savasság minden tünetét észlelem magamon (étkezés utáni álmosság, candida-fogékonyság...stb) csak nem tudom, hogy először mibe fogjak bele, pláne kevés pénzből...
most viszont mennem kell, de estefelé benézek.. :))
szia :)
valami alakformáló torna kellene és kardió edzés.. :) hasizomgyakorlatnak meg haspréseket csinálj, az nem piszkálja a derekat.. :))
én lassan fogytam le.. kicsivel több, mint másfél év telt el mióta elkezdtem.. igazából semmi eget rengető dolgot nem tettem.. :)) figyeltem, hogy mit mikor egyek, sokat mozogtam és ez így van a mai napig is.. :) én nagyon szeretek enni, így nem is akartam túlságosan lemondani semmiről.. :))
morca: Még nem teljesen tökéletes... Szeretnék kicsit még laposabb, feszesebb lenni!
Hasizom gyakorlatokat szoktam csinálni, amik eleinte jók voltak, mostanában már csak a gerincem és a derekam fáj tőlük és valahogy nem égetik le a zsírt a hasamról... A -28 kg nagyon szép eredmény!!! Mivel adtad le? Én turbóztam! Nekem nagyon bejött!
Ada: Ne is mondd, az utolsó kilók nagyon nagyon ragaszkodók! Bárcsak a pasik is mindig ilyenek lennének! :D Megkérdezhetem, hogy Te most hány mínusz kilónál tartasz?
Mivel szoktál fogyózni?
szia morca!
Tavaly tavasz óta leadtam 25 kg-ot, jelenleg 180 cm magas vagyok és 65 kg. A csípőm lobog egy kicsit hátul, a hasam még nem elég lapos, de két oldalt a csípőm már tiszta csont, a combom meg nem izgat, az akkor is vastag volt, mikor még ovis voltam és "átlátszó". :))
Neked mennyit sikerült leadni?
További ajánlott fórumok:
- Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul!
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Utolsó 5 kg leadása-dumafórum:D
- Csatlakozz Te is...az utolsó 2kg leadásában!
- Utolsó kilók leadására melyik Norbi dvd-t javasoljátok? (Rékát kicsit unom, váltani akarok!:))
- Miért az utolsó kg-ok leadása a legnehezebb?