Utolsó 5 kg leadása-dumafórum:D (beszélgetés)
sziasztok csajok, hogy haladtok?????
en egesz jol birom, ma is zoldseg lesz a vacsora, az ebed meg tonhal salata...
csak el ne csabuljak :DD
sziasztok!
na,holnaptól erőt veszek magaom és elkezdek futni.De itt ajánlottátok a pezsgőtabikat...és olyat,amiben van C vitaminh,nem ihataok...milyen ajánlatok??nincs vmi olyan ami kissé zsírt is éget???segíytségeteket kérem:) Puszi:)
Majd megjön neki :D Kicsit meglepődne :D
Én most épp fordítva voltam. Mikor megvolt, nem vizesedtem, semmi.. Hanem most, utána napokkal. Érzem, hogy ez nem hízás, mert nem ettem többet, sőőőt... meg a lábam alig fér bele a cippelőbe :D Huh. Nem tudom létezik e ilyen. Fordítva működöm :D
ja, a pilateszrol en is sok jot hallottam, de nekem se nincs ra lehetosegem, mert itt nincs ,utazni kene, az meg nekem mar macera, meg nem is megoldhato...
8-16-ig melo mindennap, szombat vasarnap igaz hogy szabad, de akkor meg azt se tudom melyiket is csinaljam otthon...
a joga most indult amult heten, majd minden szombaton lesz, de a heti 1 meg szerintem keves..de azert az is tobb mint a semmi..
mas meg szoba se johet gerincservel...
Ha egyszr már megvolt a kívánt forma, akkor azt szerintem könnyebb elérni. Pl ott vannak az izmaid, max valami még fedi őket.
Én pilates-re akartam menni, de 1000 Ft egy óra, ami Nekem egy kicsit húzos-jó tudom, máshol is ennyi egy napijegy, de akkor is.
ertem.
abban igazad van, a format is tartani kell, nem csak elerni,bar en is igy tettem volna... :(((
mikor mar jo volt ugy ahoyg volt, elengedftemmagam, es az is igaz,hogy miota lebetegedtem, nem birok tornazni ,es nagyon hianyzik a torna, ..
de majd matol jarok jogara, hatha az is er valamit.
csak az a baj, hogy hetente 1* van csak
:)
köszi, nagyon aranyos vagy.
Én már nem is nagyon a fogyásra, hanem a formálodásra megyek:). Meg, hogy megtartsam, amit tavaly elértem.
koszi ,
es hajra nektek is!!
Na mindegy, ma reggel is tök jól ment:).
Az édesség pedig megy, próbáld ki egyszer, hogy beviszel nagy adag ösztrogént a szervezetedbe-az pasikban is van kis mennyiség, nem? na a hatás olyan lesz, hogy elpityeredsz még a leggagyibb pelenkareklám, a lehető legtöbb vizet visszatartod és ölni tudnál egy kis szénhidrátért...nos igen, többet nem vágynál erre az állapotra. Nekünk viszont ez havonta pár napig jelentkezik:). Csak túl kell élni:D.
További ajánlott fórumok:
- Szótaglánc - Az utolsó szótaggal kezdjél egy újabb szót!
- Szólánc! Az utolsó szó utolsó betűjével írj egy értelmes szót!
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Szólánc:az előző szó utolsó 2 betűjével kezdj egy új szót
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- Újabb szólánc! - Nézd meg a szó utolsó betűjét és kezdj vele egy új szót!