MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot! (fórumjáték)
A főzet nem csak akkor jó, ha profi szakács készíti, hanem akkor is, ha jó anyag van a pálinka főzdében.
kevesebb majonézt tettem a mai kávémba, így egyáltalán nem ízlett a főzet.
Ember vagyok, se több, se kevesebb.
Születik, él és meghal minden ember.
Motivált az ember kényszerből lesz, és nem úgy születik.
Nyomornak híján nem vagyok motivált.
Kezükben a híres magyar fegyver, a lapát, kabátjukon meg ott fityeg a mások által oly lenézett sárga csillag, hogy elvtársak, ide lőjetek, mert azzal végre vége ennek az átkozott nyomornak...
Őket?!...hát inkább bátorítom, hogy a világot is megváltsák egy kiflivel a kezükben!
Gyerekek voltak még, ne bántsd őket!
Tejem nincs, de akad helyette valami más, tejeskávé helyett kávét keverek talán, a hűtőm kong, de a humor nem fogyhat el, a reggeli nap is nevet, hát így kelek fel én gyerekek.
Csütör-tökön üldögélek, itt a messzi rónaságban, mert a vihar meg a szellő, messze fújta el a sátram, ábrándozok Franciskáról, elcsavarta már a fejem, innék sört is, vagy egy kávét, de kávéhoz nincsen tejem...
Franciskától?...na, akkor készülj, vagy egy tál sütemény receptje jön, vagy egy háromoldalas szemrehányó megjegyzés arról, hogy miért nem hívtad vissza múlt csütörtökön.
Üzenetet kaptam Franciskától.
A kapudhoz megérkezik a postás és viszi a jó üzenetet.
Felé, felé, de lefelé, vagy felfelé menjek az utcádban, hogy végre oda érjek a kapudhoz?
Futni a vágyak után, hogy ne maradjak le semmiről többé,
se szerelemről, se napfényről, se őszinte ölelések melegéről, és kívánok még hitet, csak annyit, mint egy marék virágmagot,amit elvethetek minden lépésemnél,
hogy amerre járok, ott is nőjön valami szép,s ha te is velem tartasz, osztozhatunk az új lábak lendületén,
és együtt futhatunk, nem a múlt elől,hanem a jövő felé.
kívánok magamnak két új lábat, hogy gyorsabban tudjak futni.
Mondatot most én is írok, szép húsvét hétfőt kívánok.
Könyvekből sokat olvasok, hog, tudjak írni hosszabb mondatot.
Film is készül majd a könyvemből.
Nap nap után címmel készült 2018-ban egy amerikai film.
akarj már végre felébredni, mert a hasadra süt a nap.
Húzzák a házat is, benne a múlt nyomát,húzzák a terheket, mit az emlék rámáz, húzzák a szív ritmusát, míg újra nem szakad, s mégis az ünnep túl vidám, hogy meghalni akarj.
Jár az ingaóra, a réz súlyok húzzák..
Meghalni nem tudunk,túl vidám az ünnep,
nyúl is kibírja, annyi locsolás és süti mellett,tojás zsebben, mosoly száll, ki nem locsol, porul jár.
Nektek toll a fületekbe, mert a titok miatt bután fogunk meghalni
Van egy szuper ötletem, de nem árulom el nektek!
ihat-ehet féláron, nálunk ma komoly angebot van.
Kulacsomból aztán senki sem ihat.
Maga ivott a csiklós kulacsomból?
További ajánlott fórumok: