Ananászkarika recept

Az Ananászkarika hozzávalói:
25 dkg liszt,
18 dkg margarin,
csipetnyi só,
2 kanál cukor,
2 tojássárgája,
1 csomag sütőpor,
2 kanál tejföl,
lekvár,
ananászkarikák,
étcsokoládé.


Az Ananászkarika elkészítési módja:
A hozzávalók (kivéve az ananászkarikák, lekvár és a csokoládé) összekeverésével elkészítjük a tésztát, majd kinyújtjuk, és akkora korongokat szaggatunk ki, mint az ananászkarikák. Egy kikent tepsibe rétegezzük az alapanyagokat: egy karika tészta, lekvár, egy karika ananász, lekvár és egy karika tészta. Ilyen "tornyokat" készítünk, majd előmelegített sütőben kisütjük. Végül az olvasztott csokoládéval díszítjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az ananászkarika elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook