Ananászkarika recept
Az Ananászkarika hozzávalói:25 dkg liszt,
18 dkg margarin,
csipetnyi só,
2 kanál cukor,
2 tojássárgája,
1 csomag sütőpor,
2 kanál tejföl,
lekvár,
ananászkarikák,
étcsokoládé.
Az Ananászkarika elkészítési módja:
A hozzávalók (kivéve az ananászkarikák, lekvár és a csokoládé) összekeverésével elkészítjük a tésztát, majd kinyújtjuk, és akkora korongokat szaggatunk ki, mint az ananászkarikák. Egy kikent tepsibe rétegezzük az alapanyagokat: egy karika tészta, lekvár, egy karika ananász, lekvár és egy karika tészta. Ilyen "tornyokat" készítünk, majd előmelegített sütőben kisütjük. Végül az olvasztott csokoládéval díszítjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. nov. 17. 18:05
Az ananászkarika elkészítési módja és hozzávalói.