Almás-fahéjas finomság recept

# 3 db alma,
# 2 db egész tojás,
# 10 dkg porcukor,
# 15 dkg rétesliszt,
# őrölt fahéj ízlés szerint,
# 1/2 citrom leve,
# 1 csomag vaníliás cukor
Az Almás-fahéjas finomság elkészítési módja:
Az almákat meghámozzuk, lereszeljük. A reszelt almához keverjük a tobbi hozzávalót. Serpenyőben kevés olajat melegítünk, és mint a tócsit kisütjük. A kisült finomságot vaníliás porcukorral vagy lekvárral tálaljuk.
Megjegyzés:
Kitűnő csemege gyerekeknek!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: c6b27363e5, 2008. jan. 23. 08:27
Az almás-fahéjas finomság elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.