Zöldséges csorba (parasztcsorba) recept


40 dkg sertes vagy marha hus
1 db repa
1 db petrezselyem
1 db kisebb zellegumo
1 kozepes fej hagyma
1 nagy marek zoldborso
1 nagy marek zoldpaszuly
1/2 csupor rizs
1 pohar tejfol
1 pohar joghurt
olaj, so, bors, majoranna, csombor,
1 szep szal leostyan
A Zöldséges csorba (parasztcsorba) elkészítési módja:
A hust felkockazzuk, enyhen sos vizben feltesszuk foni. A zoldsegeket megpucoljuk, felapritjuk. Mikor a hus felig megfott, hozzaadjuk a zoldsegeket, fuszerezzuk es kb. 20 percig fozzuk. Ezutan johet bele a zoldborso, zoldpaszuly, rizs. Vegul a joghurt -tejfol keverekkel behabarjuk. Frissen talaljuk erospaprikaval es nehany csepp ecettel.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: gurzau.maria, 2009. dec. 18. 13:31
A zöldséges csorba (parasztcsorba) elkészítési módja és hozzávalói.