Zoldseges pulykamell recept


60dkg pulykamell,70dkg vegyes zoldseg(keves zoldborso,csemege kukorica,zoldbab,karfiol,sargarepa,brokkoli),1 fej hagyma,1-2 gerezd fokhagyma,1-2 evokanal ketchup,4dl tejfol,so bors,petrezselyem zoldje,2 evokanal oliva olaj.
A Zoldseges pulykamell elkészítési módja:
A hust kis kockakra vagjuk.A zoldsegeket megtisztitjuk, feldaraboljuk es osszekeverjuk a hussal. Hozzaontjuk a tejfolt,megszorjuk a petrezselyem zoldel,sozzuk borsozzuk.Kiolajozott tepsiben ontjuk, alaposan elhelyezuk,letakarjuk alulfoliavales 50-60 percre a sutobe tesszuk.
Parolt rizzsel kinaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: gaby67, 2006. jún. 30. 13:57
A zoldseges pulykamell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.