Káposztás lángos (belegyúrva) recept
90 perc
A Káposztás lángos (belegyúrva) hozzávalói:
1 kisebb fej kaposzta
50 dkg liszt
2 dkg eleszto
4 kanal tejfol
tej
olaj
so
A Káposztás lángos (belegyúrva) elkészítési módja:
A kaposztat lereszeljuk, bo olajon megparoljuk. Az elesztot felfuttatjuk, hozzaadjuk a lisztet, a sot es oszzedolgozzuk. Annyi tejet adunk hozza, hogy retesteszta allagu legyen, majd belegyurjuk a paroltkaposztat. Legalabb fel orat allni hagyjuk meleg helyen, letakarva. Ugyanugy sutjuk mint az osszes tobbi langost.
Tetejere: sajt, tejfol vay "muzsgyé"(tejfolos fokhagymaontet) kerulhet.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: gurzau.maria, 2009. dec. 16. 12:31
A káposztás lángos (belegyúrva) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.