Kaposztaleves zoldborsoval/csorba/ recept


1 kozepes kaposzta
350 gr.zoldborso
2 hagyma
1 sargarepa
100 ml olaj
2 koteg kapor
1 kiskanal komenymag
so,oroltbors izles szeint
A Kaposztaleves zoldborsoval/csorba/ elkészítési módja:
A kaposztat es hagymat legyaluljuk es olajba 15 percig paroljuk/dinszteljuk/amig meg puhul,4 l vizzel feltolteni,amikor kezd a viz lobogni a kockara vagot sargarepat es a zoldborsot beleteszuk,30 perc mulva a komenymagot es az aproravagott kaprott beleteszuk,izesitjuk soval es oroltborsal,meg 5 percet fozzuk kis langon.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: margareta51, 2007. aug. 9. 22:02
A kaposztaleves zoldborsoval/csorba/ elkészítési módja és hozzávalói.