Virslis Kukoricasaláta recept



30 dkg mirelit kukorica
1 fej hagyma
1 zöld színû paprika
2 paradicsom
2 fürtös uborka
2 pár virsli
15 dkg Gouda sajt
2 e.kanál almaecet
4 e.kanál olaj
mustár
só
pirospaprika
bors
cayennebors
cukor
A Virslis Kukoricasaláta elkészítési módja:
A kukoricát enyhén sós vízben megfőzzük, majd jól lecsepegtetjük. A hagymát karikára, a paradicsomot cikkekre vágjuk. A paprikát és az uborkát vékonyra szeleteljük. A virslit szeleteljük, a sajtot kis kockákra vágjuk. Az olajat az ecettel jól elkeverjük, ízlés szerint a mustárral és a többi fûszerrel ízesítjük. Minden alapanyagot összekeverünk, kb. 20 percre hûtőbe állítjuk a salátát. Pirítóssal kínáljuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: vma, 2006. okt. 15. 15:44
A virslis kukoricasaláta elkészítési módja és hozzávalói.