Váratlan fordulatok jöhetnek a Nyilas, Szűz és Mérleg... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Az én szemszögemből a legrosszabb, lányom viszont -szintén vizes jegyként -imádja őket. Már a kapcsolat elején érzem h vmi nem okés, és utólag mindig kiderült h skorpió volt az illető. Mind1 h magán vagy munka, hidegrázós és csalódós.
Amúgy a napi horoszkóp hülyeség, és nyilván nem ez alapján kell élni, de nekem sok miértre választ adott mikor csináltak egy elemzést rólam.
És 1 kus tanmese, aminek szintén van alapja, milyen is a skorpió ...
Egy nap a skorpió át akart kelni a folyón. A folyó viszont széles volt, nagy sodrással, a skorpió pedig nem tudott úszni. Hirtelen meglátta a magában békésen üldögélő békát, és elhatározta, hogy szívességet kér tőle. A béka belement, hogy átviszi a skorpiót a túlpartra a hátán, de csak azzal a feltétellel, hogy a skorpió nem fogja megszúrni. A skorpió, miután átgondolta a dolgot, elfogadta a feltételt, és a szavát adta, hogy nem fogja megszúrni a békát. Mielőtt még a folyó felét elérték volna, a skorpió belemélyesztette fullánkját a béka hátába. A béka a hátára fordult a folyó vizén, a skorpió szemébe nézett, és könnyekkel telt szemekkel megkérdezte: - Miért tetted ezt? A szavadat adtad, és mégis megszúrtál.. így most mindketten megfulladunk. A skorpió így felelt: - Nem tehetek róla.Ilyen a természetem.
Legyél sárkány.
(én az is vagyok a kínai szerint. 😁)
Drága apósom oroszlán volt, a legkedvesebb emberek egyike voot, akit valaha megismertem.
A lánya is oroszlán, pont olyan kedves és igazszívű ő is.
Anyám skorpió, nekem az aszcendensem az, jelentsen ez barmit is. 😁
Egy régi barátnőm szintén az.
Semmit nem jelent szerintem a horoszkóp, hacsak nem próbál tudat alatt hasonluni hozzá az ember.
Az utóbbi pár évben én már csak "bajusztalan oroszlányokkal" találkoztam..-))
bezzeg fiatal koromban mindnek volt bajuszkája..-))
Hun van az a bajusz?
lent vagy fent?
Ebben nem èrtek egyet. Èn is Oroszlány jegyű vagyok,nem hinném hogy rossz természetű lennék.
Persze azt nem szeretem ha a bajszos húzigàljàk:)
Én ismertem egy skorpiót, na az rémes egy nő volt..-))
Én vízöntő vagyok de tőlem bármi is lehetnék, ez az "horoszpók"egy oltári marhaság, nem más mint az emberek kábítása.
A "kábítás" felől nézve: a drognál sokkal jobb..-))
😀😀😀
Skorpió vagyok és mindenki azt mondja: Jáj ez a legrosszabb jegy! Amikor megkérdezem miért, nem tud rá mit mondani. 😀😀
Nyilas&Szűz elmebetegek, van veluk tapasztakatom
De amugy sztem is hulyeseg a horoszkip
Bizony! Nem is kevesen.
Volt már rá példa, hogy engem a csillagjegyem alapján ítéltek meg. Idén.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek szégyen, hogy tanári fizetésből összesen 900 ezer forint tartalékot tudtam összekaparni? - Politikamentes válaszok jöhetnek!
- Kislányomból angyalka lett, majd váratlanul jött a fiacskám
- Akik váratlanul estetek teherbe, mit "rontottatok", hogy becsúszott a baba?
- Mit szólnál, ha az ember, akivel szakítani akartál, egyszercsak lelép, majd egy hét múlva váratlanul a házban találod?
- Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot.
- 1000 fordulatos centrifugálás és veszélye