Mit szólnál, ha az ember, akivel szakítani akartál, egyszercsak lelép, majd egy hét múlva váratlanul a házban találod? (tudásbázis)
Köszi :)
(várok mégtöbb normál választ)
Aha....
Annak ellenére,hogy ennek A topicnak se füle,se farka,ha visszaolvasol,sztem te is belátod,én vagyok talán az egyetlen,aki írt egy komoly véleményt,lásd:47.hozzászólás.
De AM tökmnindegy,köszi a jelet;)
Frumnév,azt az ocsmány jelet miért kaptam?:o
:(
Remélem nem vagyunk 100-asok. :)) Egyik barátom szerint mindig kell egy kis bohém bolondság, hogy ne őrülj meg az életben...
De itt most mégis kire gondoltál, mikor eme kérdést feltetted? A fiúra, a lányra.. ? Mert ez egy valós történet...
vesszek meg ha százasok vagytok!.)))
tudjátok még követni magatok,hogy ki kivel merre hány méter?mert én már nem vágom a témáitokat.)
hogy nem törli ezt a sok hülyeséget a moderátor..
,most csak érdeklődöm..
...??????
szóval..helyzet:pasi lelép és ott dekkol a rokonságnál..te mész oda és ott leled..
válasz..úgy kivágnám,hogy lába nem érné a földet..
de amúgy most mit romantikázol?adjál ki egy ponyvát oszt kész.)
Igazából most olvasgatok vissza alaposabban.
"Szakítani akartál,de szereted"-szóval szereted mégis szakítani akarsz vele,ő lelép majd újra felbukkan.....most kicsit összezavartál:)))
Maga az egész helyzet....
Hogy ez bármin is változtatna....ezt nehezen tudom elképzelni.Ha már szakítani akartál,akkor problémák voltak,és a problémákat nem oldja meg egyetlen pillantás,két összefonódó tekintet...............
További ajánlott fórumok:
- Egy kép miatt szakítani?
- Hogyan érintene téged - háztartásodat - ha egyik napról a másikra egyszercsak nem kapnád meg a fizetésedet? (Ha gyesen vagy akkor a párod)
- Nincs erőm szakítani...
- Ő az életem, most pedig szakítani akar...
- Mit szólnál hozzá, ha a volt férjed egyszercsak el szeretné vinni napokra a 3 éves gyerekedet, úgy hogy a gyerek nem is ismeri?
- Kislányomból angyalka lett, majd váratlanul jött a fiacskám