Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot. (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Már 18 ember hívta fel a figyelmét FI-nek, hogy rosszul írta meg a vallomását, és valószínűleg 180 fokot akart írni.
Senki nem tanácsolta neki, kérje meg a modikat, javítsák ki.
Tegnap én kérdeztem tőle, hogy írja meg, élete milyen területén váltott.
Meglehet, hogy ennyi szekálás után életében többször sem fog megszólalni.
Kinek jó ez? Ki az, aki elmondhatja magáról, hogy életében még sohasem tévedett, vagy hogy sohasem fog hibázni??? Mi emberek, valóban ilyenek vagyunk?
Szerintem nem kell ezt ennyire szó szerint venni. Egyszerűen elírta, a 360 fok helyett 180-at akart. Mert ugye azzal szoktuk jelezni, ha életünkben irányt váltunk.
Én ebben a hiszemben kérdezem FI-t:
mit változtatott az életén, milyen váltást csinált???
Sok minden miatt gondolhatja az ember, hogy nem mehet tovább úgy, ahogy eddig volt.
Tettél egy jó nagy kört, gondolkoztál, és ha ez tényleg a hasznodra vált, jól tetted, hogy nekiindultál annak a körnek.
Igaz, hogy ugyanoda értél vissza, ahonnan elindultál, de ha közben rájöttél dolgokra, akkor máris jól jártál.
Akkor ugyanoda kerültél vissza. 😄😄😄😄😄
Télleg" az vagy. 🙄
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Rettentően fáj a fülem. Fülcsepp van, fájdalomcsillapítót is vettem be, meleg só is megvolt. Mit csináljak?
- Két napja 39 fokos lázas fiam .Meddig tarthat ez az állapot?Ti mit csináltok ilyenkor?
- Ha eddig nem vettem át a fizetésemet, akkor meddig lehet bent tartani a cégnek?
- Váratlan fordulatok jöhetnek a Nyilas, Szűz és Mérleg...
- 1000 fordulatos centrifugálás és veszélye