Rettentően fáj a fülem. Fülcsepp van, fájdalomcsillapítót is vettem be, meleg só is megvolt. Mit csináljak? (tudásbázis)
2010 óta is. 😂 😂 😂
Nem figyeltem a dátumot, de hogy jönnek fel ilyen régiségek?
"...maszek fülest (azok amúgy is jobban végzik a dolgukat mint a nagyszerű SZTK-s koponyák)"
Nem sok orvostudományi egyetem van az országban. Mint odajár, csak a maszek nem tudja elhárítani a felelősséget, ha hibázik, ezért jobban figyel.
Én kivetetném azt a mandulát, hibátlan már nem lesz, és minél idősebb korban veteti ki az ember, annál gyakoribb a komplikáció.
Viszont a kor előrehaladtával egyre kellemetlenebb a testben tartogatni egy fertőző gócot.
kövirózsát szerezz
a levelét nyomd össze és a lét csöppentsd a füledbe
a másfél és a 8 éves gyermekemnél ezt használom fülgyulladásnál, másnapra semmi bajuk
allergiát nem vált ki
Sziasztok,újra én írok :)!!
Elmentem a 25.-ei fül,orr,gégész vizsgálatra fülkürthurutom van,már a fülemmel nem nagyon van gond,de javasolták,hogy a torokmandulám távolítassuk el! Na most megmondva az őszintét nem igazán akarom de az utóbbi héten elég szépen fáj a torkom és mikor csak így simán nyelek kicsit nehézkesen megy (nem evés közbe hanem csak úgy simán) meg a fejem is sokat fáj!!
Háziorvosom azt mondta,hogy nem muszáj kivenni mert max évente 2x van gond a mandulámmal! Ti mit javasoltok??
Szia!
Szerintem el fog múlni a sípolás,ha a gyulladás elmúlik. Nekem súgott a fülem,amikor be volt gyulladva. De idővel megszűnt. Kitartás!!!!!
Köszi szépen,gyógyulgatok már sokkal jobban vagyok!
De lenne még egy kérdésem,a fül sípolás nem igazán akar múlni (mondjuk még bent van a fülembe a jodoform csík),ez elmúlik idővel vagy eztr még megkéne osztanom egy orvossal??
Antibiotikumom és orrspray-m is van és annyira nem zavaró de én nem tudom,hogy mit tegyek :S
Szia!
Jól tetted,hogy előbb elmentél dokihoz!!! Akkor mostmár gyógyulgassál szépen!:)
Na megnéztem egy régebben "élő" fül-orr-gégészetet és hála a jó istennek már elköltöztek....de a telefon számuk meg sose kapcsolható....nekem is egyszer fáj a fülem és akkor is szenvednem kell napokat! :(
Valaki tud mondani egy megbízható,fehérvárhoz közeli fül-orr-gégészt?? mert ez a fájdalom suli mellett (ráadásul végzős vagyok....) nem igazán pozitív
Szerintem magától nem fog meggyógyulni. Akkor inkább tényleg menj el egy maszek dokihoz. Nem hiszem,hogy kimossák a füledet,inkább írnak fel gyógyszert,vagy fülcseppet. Nekem még soha nem mosták ki a fülem,pedig mostanában elég sokszor fájt a fülem.
Szerintem se mosd a füledet. Nem hinném,hogy hasznára válna most a víz,ha belemegy.
Köszi szépen,ezeket feltétlen kipróbálom!!!
Amúyg arra van esélyem,hogy 25.éig elmúlik magától vagy sajnos addig szenvedhetek??
Mondjuk ha rosszabbodik akkor Székesfehérváron vagy valahol a közelbe keresek egy maszek fülest (azok amúgy is jobban végzik a dolgukat mint a nagyszerű SZTK-s koponyák) és azzal kezeltetem magam!
Még annyit,hogy milyen kezeléssel fognak kezelni,csak kimossák a fülem vagy hogy lesz?
Szia!
Nem semmi! Én is időpontra mentem múltkor Dunaújvárosba,de én hétfőn kértem az időpontot és szerdán kellett mennem vizsgálatra. Nem tudom mit képzelnek Fehérváron...:(
Remélem mielőbb meggyógyulsz!!
Sziasztok,na megint nagyot csalódtam a Székesfehérvári SZTKba......25.-ére kaptam beutalót fül-orr-gégészetre....NORMÁLISAK????
mikor meghallottam felmentem a doktornőhöz,hogy legyen szívesmegvizsgálni és azzal jött,hogy milyne sok a munkája..egyszerűen erre nem tudok mit mondani!!röhögtem egy jót és eljöttem. Remélem,hogy a kövirózsa csepp segíti megszüntetni a füldugulást és zúgást (már nem igazán fáj),a háziorvosom azt mondta,hogy ez a náthám miatt van és nagyvalószínűséggel ha már elmúlik a nátha akkor a fülpanaszok is elfognak múlni.Remélem igaza volt!
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?