Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Vaníliás birsalma leves recept

Vaníliás birsalma leves recept

A Vaníliás birsalma leves hozzávalói:
1 kg birsalma
500 g cukor
2 rúd fahéj
4 db szegfűszeg
100 gvaníliás pudingpor
1 egész vanília
3 db citrom


A Vaníliás birsalma leves elkészítési módja:
A birsalmákat alaposan mossuk meg és hámozzuk meg. Hámozás után rögtön dobjuk be citromos vízbe, különben megbarnul. A cukorból, fahéjből, szegfűszegből, vaníliából és a birs héjából főzzünk körülbelül 2-3l alaplét, amit leszűrünk és egy kevés vanilia pudingporral besűrítünk. Hozzáadjuk a felkockázott birsalma húst és főzzük körülbelül 5-10 percig. Hidegen és melegen is nagyon finom.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A vaníliás birsalma leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook