Vajban sült ropogós burgonya recept
A Vajban sült ropogós burgonya hozzávalói:1 kg kisebb burgonya
3 ev. kanál olvasztott vaj
Toscana Kotányi fűszerkeverék
A Vajban sült ropogós burgonya elkészítési módja:
A burgonyát sós vízben héjában megfőzzük, majd megpucoljuk és egy nagyobb tálba tesszük. Hozzáadjuk a vajat és a fűszerkeveréket (a Toscana fűszerkeverék helyett szinte bármilyen, számunkra finom és kedves ízesítés használható, vagy akár friss zöldfűszerek is) és alaposan elkeverjük. Arra azért vigyázzunk, hogy a burgonya ne törjön szét. A tepsit 190 fokra előmelegítjük, a burgonyát sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük és 40-45 perc alatt készre sütjük. 20 perc elteltével a burgonyát megforgatjuk, hogy minden oldala szépen megsüljön.
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: turkkati, 2019. dec. 17. 15:23
A vajban sült ropogós burgonya elkészítési módja és hozzávalói.