Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Vagdalt hús tésztában recept

Vagdalt hús tésztában recept

A Vagdalt hús tésztában hozzávalói:
50 dkg burgonya héjában főzve
2 tojás
liszt, só
1 evőkanál olvasztott margarin

60 dkg darált hús
2 tojás
1 áztatott zsemle kinyomkodva
só, tetszés szerinti fűszerkeverék, pl,
őrölt bors, pirospaprika, majoranna, őrölt kömény, petrezselyem


A Vagdalt hús tésztában elkészítési módja:
Az első négy összetevőt összedolgozzuk, félretesszük. A maradék anyagot is összedolgozzuk, hosszúkás cipót formálunk belőle. A krumplis tésztát alaposan meglisztezett felületen akkorára nyújtjuk, hogy a ráhelyezett húscipót teljesen beborítsa. A kis repedéseket, hézagokat nyomkodjuk össze, hogy ne folyhasson ki a húslé. Sütésre alkalmas edénybe tesszük, a tetejét megkenjük tojással, és közepes lángon kb. 50 percig sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A vagdalt hús tésztában elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook