Rácponty. recept
A Rácponty. hozzávalói:/ Kis adag./
60 dkg ponty felszeletelve
20 dkg füstölt szalonna
5-6 evőkanál lecsó
50 dkg héjában főtt burgonya
1 fej hagyma
2 dl tejföl
bors
só
A Rácponty. elkészítési módja:
A halszeleteket megsózzuk, borsozzuk, a felszeletelt füstölt szalonnát üvegesre pirítjuk a hagymával. A halszeleteket, a hagymás szalonnát, a vékonyra szeletelt burgonyát és a lecsót egy tűzálló tálba rétegezzük. Leöntjük tejföllel, és a sütőben mérsékelt tűzön kb. 30 percig sütjük
Hatalmas jó étvágyat hozzá!
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: jana48, 2010. febr. 1. 07:58
A rácponty. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.