Potyka. recept



1üveg minőségi Vörösbor!
1 csomag foghagyma granulátum!
1csomag főzőmargarin vagy vaj!
1db citrom!
A Potyka. elkészítési módja:
Megfogom a Halat a Dunában.Hazafele veszek egy üveg vörösbort,egy csomag foghagyma granulátumot,egy csomag főzőmargarint,egy citromot.Otthon;Drágám megjött a hal!-felkiáltással-sütő max. begyújt.Halat megnyúzom,megmosom, érzéssel besóz-beirdal,foghagyma rászór,citrom ráfacsar,összes főző vaj rátesz! Tepsibe hal,-rá alufólia,betesz 200C°sütőbe,20 percig.Utána-fólia levesz-20 percig fólia nélkül sütni.
Végén élvezkedni asztalnál>>>ágyban!
Jó étvágyat!
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: jana48, 2009. dec. 1. 16:08
A potyka. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.