Fűszeres-pácolt marhaszelet recept

60 dkg marhafelsál
4 ek olivaolaj
A pácoláshoz:
1 l száraz vörösbor
10 babérlevél
szegfűszeg
fahéj
1 vöröshagyma félbevágva
5 gerezd foghagyma
2 sárgarépa
zeller
A Fűszeres-pácolt marhaszelet elkészítési módja:
A húst 3 napig kell a pácban tartani a hűtőben. Lehet szeletekre vagy kockára vágni. A pácolás után 5-6 percig sütjük a húst majd a páclécel együtt készre főzzük.
Egészben főtt krumplival és salátával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: RLindi, 2008. máj. 2. 14:09
A fűszeres-pácolt marhaszelet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.