Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Fűszeres-pácolt marhaszelet recept

Fűszeres-pácolt marhaszelet recept

A Fűszeres-pácolt marhaszelet hozzávalói:
60 dkg marhafelsál
4 ek olivaolaj

A pácoláshoz:
1 l száraz vörösbor
10 babérlevél
szegfűszeg
fahéj
1 vöröshagyma félbevágva
5 gerezd foghagyma
2 sárgarépa
zeller


A Fűszeres-pácolt marhaszelet elkészítési módja:
A húst 3 napig kell a pácban tartani a hűtőben. Lehet szeletekre vagy kockára vágni. A pácolás után 5-6 percig sütjük a húst majd a páclécel együtt készre főzzük.

Egészben főtt krumplival és salátával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A fűszeres-pácolt marhaszelet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook