Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bárányérmék pirított gombával recept

Bárányérmék pirított gombával recept

A Bárányérmék pirított gombával hozzávalói:
70 dkg báránycomb
20 dkg gomba
5 dkg margarin
só, bors, petrezselyem
zsiradék


A Bárányérmék pirított gombával elkészítési módja:
A húst felszeleteljük, felhevített zsírban mindkét oldalán elősütjük. A felszeletelt gombát margarinon megpirítjuk, fűszerezzük. A hús levét ráöntjük, és adunk hozzá kevés vizet. A hússzeleteket beletesszük, összeforraljuk. Párolt rizzsel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A bárányérmék pirított gombával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook