Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Hortobágyi betyárleves recept

Hortobágyi betyárleves recept

A Hortobágyi betyárleves hozzávalói:
20 dkg csirkeszárny
10 dkg csirkemáj
3-3 szál sárga- és fehérrépa
kis fej karalábé
só, bors, őrölt kömény, majoranna
levestészta
petrezselyemzöld


A Hortobágyi betyárleves elkészítési módja:
A karikára vágott zöldségeket kevés olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a 3 észre vágott csirkeszárnyat. Felengedjük vízzel, fűszerezzük. Mikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a májat, a levestésztát és készre főzzük. Apróra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A hortobágyi betyárleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook