Hortobágyi betyárleves recept
A Hortobágyi betyárleves hozzávalói:20 dkg csirkeszárny
10 dkg csirkemáj
3-3 szál sárga- és fehérrépa
kis fej karalábé
só, bors, őrölt kömény, majoranna
levestészta
petrezselyemzöld
A Hortobágyi betyárleves elkészítési módja:
A karikára vágott zöldségeket kevés olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a 3 észre vágott csirkeszárnyat. Felengedjük vízzel, fűszerezzük. Mikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a májat, a levestésztát és készre főzzük. Apróra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. márc. 20. 06:39
A hortobágyi betyárleves elkészítési módja és hozzávalói.