Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Reszelt káposztasaláta recept

Reszelt káposztasaláta recept

A Reszelt káposztasaláta hozzávalói:
80 dkg fejeskáposzta
4 evőkanál olaj
1 teáskanál cukor
2 kis citrom leve
1 csipet őrölt fehérbors, s,
1 paradicsom
2 ág kapor


A Reszelt káposztasaláta elkészítési módja:
A káposzta külső leveleit eltávolítjuk. Félbe vágjuk, és finom reszelővel legyaluljuk (A torzsája nem kell.) Sóval, cukorral meghintve 2 órára hűtőbe tesszük. Ezután a levét kinyomkodjuk. Az olajat az átszűrt citromlével, borssal összekevertjük és a kinyomkodott káposztára öntjük.

Szép káposztalevéllel, paradicsomszeletekkel, kaporággal díszítve jól behűtve tálaljuk.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A reszelt káposztasaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook