Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Svéd gombasaláta 4 személyre recept

Svéd gombasaláta 4 személyre recept

Kalória 132 k
Zsírtartalom 7 g
Szénhidráttartalom 8 g

A Svéd gombasaláta 4 személyre hozzávalói:
* 2 evőkanál olívaolaj
* 1 kisebb darab vöröshagyma, nyers
* 500 gramm csiperke
* 50 gramm paradicsompüré
* 1 mokkás kanál konyhasó, durvára őrölt
* 1 mokkás kanál fehérbors, őrölt, szárított
* 1 teáskanál cukor, kristály
* 0.1 dl citromlé, édesítetlen


A Svéd gombasaláta 4 személyre elkészítési módja:
Az olajat megforrósítjuk, és világosra pirítjuk benne az apróra vágott hagymát. Beletesszük a cikkekre vágott gombát, a fűszerekkel puhára pároljuk. Mikor a saját levét elfőtte, belekeverjük a paradicsompürét, és még rövid ideig pároljuk. Jégbe hűtve tálaljuk.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A svéd gombasaláta 4 személyre elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook