Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Vajas, fokhagymás gombaköret recept

Vajas, fokhagymás gombaköret recept

A Vajas, fokhagymás gombaköret hozzávalói:
1/2 kg gomba
1 evőkanál olaj
1/4 csésze vaj
2 gerezd fokhagyma apróra vágva
1 teáskanál zsálya
1 evőkanál citromlé
só és bors ízlés szerint


A Vajas, fokhagymás gombaköret elkészítési módja:
1. A gombákat forgassuk meg az olajban, ízesítsük sóval és borssal, majd 200 fokos, előmelegített sütőben süssük őket barnára. 2. Ha a gombák készen vannak, egy serpenyőben hevítsünk vajat, és várjuk meg, amíg a vaj aranybarna nem lesz. Adjuk hozzá a citromlevet, a fokhagymát és a zsályát, rotyogtassuk össze, aztán dobjuk bele a sült gombákat is! 3. Szükség szerint ízesítsük sóval borssal!


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A vajas, fokhagymás gombaköret elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook