Zöldségropogós recept



50 dkg burgonya,
2 db sárgarépa,
fél csokor petrezselyem,
2 db tojás,
20 dkg teljes kiőrlésű tönköly búzaliszt,
ízlés szerint: patikasó, currypor, őrölt színes bors, sómentes ételízesítő
A Zöldségropogós elkészítési módja:
A burgonyát és a sárgarépákat megtisztítottam, majd nagy lyukú reszelőn lereszeltem. Hozzáadtam a lisztet, a felvert tojásokat, az apróra metélt petrezselymet és a fűszereket. Lapos korongokat formáztam a masszából, és forró olajban mindkét oldalukat aranybarnára sütöttem. Önmagban is nagyon finom, de kínálhatjuk bármely főzelék remek feltétjeként is. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2019. nov. 20. 22:26
A zöldségropogós elkészítési módja és hozzávalói.