Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Vajban sült ananászos csirkemell recept

Vajban sült ananászos csirkemell recept

Elkészítési idő 30 perc
Zsírszegény Zsírszegény

A Vajban sült ananászos csirkemell hozzávalói:
1 pár csirkemell

csirke fűszersó
ananász konzerv(vagy akár friss ananász)
sajt
vaj


A Vajban sült ananászos csirkemell elkészítési módja:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Mindkét oldalát besózzuk és megszórjuk a fűszersóval. Egy tepsi alját kivajazzuk és ráfektetjük a csirkemell szeleteket. Mindegyik csirkemellre ráhelyezünk egy vékony szelet vajat, így nem szárad ki sütés közben. Ez után a vajas csirkemell szeletekre ananászt szórunk. Majd az egészet megszórjuk reszelt sajttal. A vajas csirkemell szeleteket előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 20 perc alatt készre sütjük.

A sütéshez többféle fűszersót is kipróbálhatunk, csirke fűszersót, grillzöldség fűszersót vagy bármi mást.
Ennek a receptnek az elkészítése nagyon egyszerű, ráadásul nem is hízlal.


Kategória: Húsételek receptjei


A vajban sült ananászos csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook