Vajban sült ananászos csirkemell recept



1 pár csirkemell
só
csirke fűszersó
ananász konzerv(vagy akár friss ananász)
sajt
vaj
A Vajban sült ananászos csirkemell elkészítési módja:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Mindkét oldalát besózzuk és megszórjuk a fűszersóval. Egy tepsi alját kivajazzuk és ráfektetjük a csirkemell szeleteket. Mindegyik csirkemellre ráhelyezünk egy vékony szelet vajat, így nem szárad ki sütés közben. Ez után a vajas csirkemell szeletekre ananászt szórunk. Majd az egészet megszórjuk reszelt sajttal. A vajas csirkemell szeleteket előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 20 perc alatt készre sütjük.
A sütéshez többféle fűszersót is kipróbálhatunk, csirke fűszersót, grillzöldség fűszersót vagy bármi mást.
Ennek a receptnek az elkészítése nagyon egyszerű, ráadásul nem is hízlal.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: a908366fdb, 2009. dec. 16. 08:29
A vajban sült ananászos csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.