Ananászos kukoricás csirke (2-3 adag) recept


3 ek. olaj
25 dkg csirkemell filé
15 dkg konzerv ananász
15 dkg konzerv vagy fagyasztott kukorica
1 tasak valamilyen Carbonara alap
3 dl hideg tej
15 dkg sonkás felvágott
só
bors
Az Ananászos kukoricás csirke (2-3 adag) elkészítési módja:
A csíkokra vágott csirkemellet forró olajon megpirítjuk ízlés szerint sózzuk, enyhén borsozzuk, majd a tasak tartalmát elkeverjük 3dl hideg tejjel és a húshoz öntjük. Miközben kevergetjük hozzáadjuk a kukoricát is. Felforraljuk majd beledobjuk a lecsepegtetett ananászkockákat. Újra felforraljuk, aztán mérsékelt tûzön, néha megkeverve készre fõzzük.(kb. 10 perc)
Párolt rizzsel vagy krokettel azonnal fogyasztható!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: nefis, 2006. szept. 29. 12:18
Az ananászos kukoricás csirke (2-3 adag) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.