Ananászos csirkemell konyhai antitalentumoknak is recept




2 jól megtermett csirkemell
1 ananászkonzerv(vagy egy friss ananász)
20 deka trapista sajt
só
olaj(lehetőleg extraszűz oliva)
Az Ananászos csirkemell konyhai antitalentumoknak is elkészítési módja:
A csirkemelleket felszeljük laposan szeletekre,majd belefektetjük a tepsibe vagy jénaiba,amit előtte kiolajoztunk.Rátesszük az ananászt,majd megszórjuk reszelt sajttal.Alufólia alatt (jénai esetében ezt a jénai teteje helyettesíti) olyan 15-20 percig pároljuk a sütőben közepes lángon,majd a fedőalkalmatosság eltávolítása után nagy lángon megpirítjuk a tetején a sajtot. Mi rízzsel fogyasztjuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: diagonalt, 2008. szept. 11. 12:54
Az ananászos csirkemell konyhai antitalentumoknak is elkészítési módja és hozzávalói.