Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Ananászos csirkemellkockák rízzsel recept

Ananászos csirkemellkockák rízzsel recept

Az Ananászos csirkemellkockák rízzsel hozzávalói:
4 csirkemell
1 konzerv ananász
kb 2 dl főzőtejszín
1 fej vöröshagyma
só,bors
1 bögre rízs
1 húsleveskocka
2-3 evőkanál liszt


Az Ananászos csirkemellkockák rízzsel elkészítési módja:
A hagymát felkockázom és kevés olajon megpirítom.A melleket kis kockákra vágom és beledobom a hagyma közé, majd pár percig pirítom.Közben 2-3 dl vízben feloldom a húsleveskockát, aminek kb felét a csirkemellre öntöm, majd tejszínt is adok hozzá. A maradék tejszínből és húslevesléből kevés liszttel habarást készítek. Belerakom az ananászt is és készre párolom majd behabarom. És persze közben sózom borsozom ízlés szerint. Köretnek rízst készítek m,ellé.


Kategória: Egytálételek receptjei


Az ananászos csirkemellkockák rízzsel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook