Ananászos csirkemellkockák rízzsel recept

4 csirkemell
1 konzerv ananász
kb 2 dl főzőtejszín
1 fej vöröshagyma
só,bors
1 bögre rízs
1 húsleveskocka
2-3 evőkanál liszt
Az Ananászos csirkemellkockák rízzsel elkészítési módja:
A hagymát felkockázom és kevés olajon megpirítom.A melleket kis kockákra vágom és beledobom a hagyma közé, majd pár percig pirítom.Közben 2-3 dl vízben feloldom a húsleveskockát, aminek kb felét a csirkemellre öntöm, majd tejszínt is adok hozzá. A maradék tejszínből és húslevesléből kevés liszttel habarást készítek. Belerakom az ananászt is és készre párolom majd behabarom. És persze közben sózom borsozom ízlés szerint. Köretnek rízst készítek m,ellé.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: eperlevél, 2006. dec. 21. 22:10
Az ananászos csirkemellkockák rízzsel elkészítési módja és hozzávalói.