Ananászos almás csirkemellsaláta recept
30 perc
Az Ananászos almás csirkemellsaláta hozzávalói:
-4dl tejföl
-1 db alma
-30 dkg csirkemell
-olívaolaj
-1 teáskanálnyi sült csirke fűszersó
-15 dkg ananászkonzerv
-1 kis doboz konzervkukorica(Bondouelle Gold a legfinomabb)
-1 kanál cukor
-1,5 kanál mustár
-2 kanál majonéz light
-1 csipet só és bors,1 kávéskanálnyi citromlé
Az Ananászos almás csirkemellsaláta elkészítési módja:
A csirkemellet megmosom felkockázom s bepácolom a fűszersóval elkevert olívaolajban 15 percre,ezután a tejfölt a mustárt a majonézt,a cukrot sót borsot citromlevet egy habverővel jól összekeverem, s ezt az öntetet beteszem a hűtőbe állni.Miután ezt elkészítettem, a pácolt csirkemellet fogom s serpenyőben jól átsütöm,ha kész félreteszem hűlni.A konzervkukoricát átmosom,az almát meghámozom felkockázom és az ananászt is. Ha csirke is kihűlt akkor ezeket a hozzávalókat is összekeverem az öntettel s kész is a finom saláta.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Bridget27, 2010. febr. 13. 19:05
Az ananászos almás csirkemellsaláta elkészítési módja és hozzávalói.