Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Szabolcsi karaj recept

Szabolcsi karaj recept

A Szabolcsi karaj hozzávalói:
1 kg kicsontozott rövidkaraj
50 dkg alma
10 dkg vaj



A Szabolcsi karaj elkészítési módja:
A kicsontozott karajt úgy szeleteljük fel, hogy a szeletek vége egyben maradjon. A húst megsózzuk, és a szeletek közé meghámozott, fölszeletelt almát teszünk. Kivajazott alufóliába burkoljuk, sütőlemezre fektetjük, és a sütőben kb. 1 óra hosszat sütjük. Ha nagyon száraz volna a hús, tetejére apró vajdarabokat tehetünk.


Kategória: Húsételek receptjei


A szabolcsi karaj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook