Majoránnás sertéskaraj recept
A Majoránnás sertéskaraj hozzávalói:70 dkg rövidkaraj (kicsontozott)
1 fej vöröshagyma
1 evőkanál zsír
só
2 dl tejföl
babérlevél
majoranna
A Majoránnás sertéskaraj elkészítési módja:
A húst jól megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. Egy lábasban zsírt forróra melegítünk, beletesszük az apróra vágott hagymát, üvegesre pirítjuk, majd a vékony csíkokra szeletelt karajt, sózzuk, babérlevelet, és majorannát teszünk hozzá, majd lefedjük. Nagyon kis lángon pároljuk. Amikor már majdnem kész, majoránnát adunk még hozzá, majd a 2 dl tejfölt, és még pár percig főzzük. Tálaláskor galuskát adunk hozzá.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Teráz, 2007. okt. 31. 10:11
A majoránnás sertéskaraj elkészítési módja és hozzávalói.