Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pozsonyi hústekercs recept

Pozsonyi hústekercs recept

A Pozsonyi hústekercs hozzávalói:
8 szelet karaj
25 dkg füstölt tarja
1 dl tejföl
2 tojás
zsemlemorzsa
zsír


A Pozsonyi hústekercs elkészítési módja:
A tarját megdaráljuk és elkeverjük a tejföllel. A karajt kicsontozzuk, kiverjük, és minden szelet közepére egy-egy halom sonkakrémet teszünk. Összetekerjük. Megtűzzük, lisztbe, tojásba, morzsába mártjuk, majd bő forró zsírban kisütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A pozsonyi hústekercs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook