Mustáros sült hús (4 személyre) recept


50 dkg kicsontozott rövidkaraj
só
őrölt bors
mustár
a sütéshez olaj
A Mustáros sült hús (4 személyre) elkészítési módja:
A húst vékonyan felszeleteljük, kiverjük, megsózzuk és egyik oldalukat mustárral vékonyan bekenjük, őrölt borssal meghintjük. A mustáros oldalával befelé szorosan összecsavarjuk és két cn-es darabokra vágjuk. Fogvájóval összetűzzük és forró olajban mindkét oldalukat megsütjük.
Nem fogyózók sült burgonyával és salátával, fogyózók párolt zöldséggel fogyasszák.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: sztg55, 2007. márc. 20. 08:45
A mustáros sült hús (4 személyre) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.