Rakott hús 4 személyre recept
A Rakott hús 4 személyre hozzávalói:4szelet karaj
1ek.kecsap
1ek.mustár
zsemlemorzsa
só
bors
1ek.vegeta
5dkg margarin
2dl víz
gomba
karikára vágott vöröshagyma
A Rakott hús 4 személyre elkészítési módja:
A húst kiverjük,sózzuk,zsemlemorzsába forgatjuk,utána a tojásba.Forró olajon mindkét oldalát hirtelen megsütjük,majd berakjuk egy pléhbe.A húsra karikára vágott hagymát és gombát teszünk. 2dl vízbe keverjük a borsot,vegetát,mustárt,kecsapot és az 5dkg margarint.Összemelegítjük és a húsra öntjük. Előmelegített sütőben sütjük,míg el nem forrja a levét.
Köréje tehetünk karikára vágott krumplit is.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: amokh, 2007. márc. 18. 11:22
A rakott hús 4 személyre elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.