Tejszines hús 4 személyre recept


8 szelet csontnélküli karaj
4 szelet újjnyi vastag trapista sajt
kb.1/2liter fözőtejszin
só
fehér örölt bors
A Tejszines hús 4 személyre elkészítési módja:
A karaj szeleteket enyhén kikloffoljuk, sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát. A karaj felét lerakjuk a tepsibe, utána a sajt szeleteket és megint a karaj szeleteket. Annyi tejszint öntünk rá, hogy a húst elfedje. Letakarjuk fóliával és kb. 30percig 200C-on sütjük. Majd levesszük a tepsiről a fóliát és még 10percig hagyjuk sülni.
Köretnek krumplipürét adunk hozzá. Ha melegiteni kivánjuk a húst akkor mindig öntsünk rá tejszint a húsra és úgy melegitsük meg a sütőben.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 9a1606c0fc, 2007. márc. 18. 01:20
A tejszines hús 4 személyre elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.