Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kapros juhtúróval és sonkával töltött szelet recept

Kapros juhtúróval és sonkával töltött szelet recept

Elkészítési idő 30 perc

Kalória sok:-

A Kapros juhtúróval és sonkával töltött szelet hozzávalói:
5 szelet ( kettényitott) rövidkaraj
5 dkg juhtúró
5 szelet sonka
1 csokor kapor
a panirozáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa
a sütéshez: olaj


A Kapros juhtúróval és sonkával töltött szelet elkészítési módja:
A húst kilopfoljuk és mindkét oldalát besózzuk. A szeletekre ráfektetjük a sonkát, majd a kaporral elkevert juhtúrót is rákanalazzuk. Összehajtjuk és bepanírozzuk. Majd forró olajvab fedő allatt kislángon mindkét oldalát megsütjük.

A sózásnál vóvatosan, mert a juhtúró is sós.
Ha nem vagyunk elég ügyesek és biztosra akarunk menni, akkor az összehajtott húsokat fogvájó segítségével összetűzhetjük. Jó ha a fogvájót előzőleg olajban beáztajuk, mert így sokkal könnyebb kivenni a megsült húsból.


Kategória: Húsételek receptjei


A kapros juhtúróval és sonkával töltött szelet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook