Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejfölös gombás csirkecomb recept

Tejfölös gombás csirkecomb recept

A Tejfölös gombás csirkecomb hozzávalói:
4 egész csirkecomb
25 dkg gomba

bors
1 evőkanál liszt
1 csokor zöldpetrezselyem
1 fej vöröshagyma
szerecsendió
1 dl fehérbor
1 dl olaj
2 dl tejföl.


A Tejfölös gombás csirkecomb elkészítési módja:
A csirkecombokat kettévágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. Az olajban a hagymát sárgára pirítjuk, rátesszük a combot, azt is megpirítjuk és félretesszük. Ezután felöntjük borral, egy kevés vízzel, és puhára pároljuk. A megtisztított gombát feldaraboljuk, rátesszük, és kb. 10 percig pároljuk. Szerecsendióval megszórjuk, ráöntjük a liszttel sűrített tejfölt, megszórjuk zöldpetrezselyemmel és tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A tejfölös gombás csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook