Vadas kacsazúza recept
A Vadas kacsazúza hozzávalói:1 kg kacsazúza
75 dkg vegyes zöldség
babérlevél
só bors
3 dl tejfől
1-2 evőkanál mustár
1 EK olaj
2 EK liszt
1-2 vöröshagyma
vagy csőtészta
vagy zsemlegomboc
A Vadas kacsazúza elkészítési módja:
A jól megtisztitott zuzát,és a megtisztiott zölségféléket a hagymával,babérlevélel sóval, borssal fel tesszük főzni,kevés vizel, mikor forr kis lángra vesszük csak éppen bugyogjon, jó másfélóráig is főzhetjük, esetleg potolhatjuk a vízet Kiszedjük a puha zuzákat, a zöldségeket megturmixoljuk,mustározzuk és vissza helyezzük az eldarabolt zuzákat,és vagy csőtésztával vagy zsemlegombocal tejfőlel tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2011. szept. 22. 15:23
A vadas kacsazúza elkészítési módja és hozzávalói.