Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Vadas kacsazúza recept

Vadas kacsazúza recept

A Vadas kacsazúza hozzávalói:
1 kg kacsazúza
75 dkg vegyes zöldség
babérlevél
só bors
3 dl tejfől
1-2 evőkanál mustár
1 EK olaj
2 EK liszt
1-2 vöröshagyma

vagy csőtészta
vagy zsemlegomboc


A Vadas kacsazúza elkészítési módja:
A jól megtisztitott zuzát,és a megtisztiott zölségféléket a hagymával,babérlevélel sóval, borssal fel tesszük főzni,kevés vizel, mikor forr kis lángra vesszük csak éppen bugyogjon, jó másfélóráig is főzhetjük, esetleg potolhatjuk a vízet Kiszedjük a puha zuzákat, a zöldségeket megturmixoljuk,mustározzuk és vissza helyezzük az eldarabolt zuzákat,és vagy csőtésztával vagy zsemlegombocal tejfőlel tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A vadas kacsazúza elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook