Ananászos máj recept
Az Ananászos máj hozzávalói:50 dkg csirkemáj
20 dkg csiperkegomba
2 szelet ananász
1 fej hagyma
1 ek. liszt
1 dl tyúkhúsleves (kockából)
petrezselyemzöld
olaj
só
Az Ananászos máj elkészítési módja:
A májat felcsíkozzuk, és lisztbe hempergetjük. A hagymát felaprítjuk, majd olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a májat. A gombát felszeleteljük, és a májhoz adjuk. Pár percig sütjük, majd felengedjük a levessel, és megpároljuk. Az ananászt kockákra vágjuk, majd a májhoz adjuk. sóval ízesítjük, és felforraljuk. Rizzsel tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2011. szept. 22. 05:41
Az ananászos máj elkészítési módja és hozzávalói.